Ramada...

a Balaton másként

Csapatépítő tréning

Szállodánk elhelyezkedéséből adódóan ideális helyszínül szolgál a csapatépítő tréningek számára, mivel a régió számos érdekes programlehetőséget kínál.

Ötletek a teljesség igénye nélkül...

 

Indoor programok:

DJ, karaoke

Amennyiben, olyan céges partyt szervez, ahol fontos a minőség, úgy keressen minket bizalommal.
Széles zenei skála áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnének egy
változatos bulit végigtáncolni. A stílus függ a társaságtól, az életkortól, a megrendelő igényeitől. Pl.: Latin, Funky, R’N’B, Disco, Rock’N’Roll
Célunk: egy jó hangulatú estével hozzájárulni ahhoz, hogy a party emlékezetes maradjon.
A jó kedv tovább fokozásaként lehetőség van karaokera is.
 

Póker, kaszinó-játékok

Különleges élményre vágynak?
Szervezzen cége dolgozóinak pókerversenyt, ahol a résztvevők céges ajándékokat, jutalmakat nyerhetnek! Jól szórakoznak, miközben a kártyaasztal mellett jobban megismerik egymást - hiszen a zsetonok felett mindenki egyenrangú ellenfél.
Különösen kedvelt cégek körében a játék-olimpia, ahol különböző játékszámokban mérhetik össze tudásukat a csapatok - darts, csocsó, kártyajátékok, élő játékok vagy póker.
 

Borkóstoló

Céges rendezvény, csapatépítő tréning ideális kiegészítő programja lehet egy hangulatos környezetben megtartott borkóstoló. Kínálatunkban a balatonfelvidéki borok mellett az ország fontosabb bortermelő vidékeinek borai is szerepelnek, aminek köszönhetően garantált a változatos, gazdag ízvilág és a felejthetetlen gasztronómiai élmény.
 

Brazil táncbemutató

Kitűnő esti programindító, fergeteges hangulatot varázsolva a színpadra, kétséget kizáróan mindenki kedvet kap a táncra! A műsor része a capoeira, amely egy látványos bemutató,
akrobatikus elemekkel kiegészítve. A program végén, akinek kedve van, néhány tánclépést is megtanulhat az előadóktól!
 

Úszóverseny beltéri medencénkben

Gyerekekkel érkező kedves vendégeink számára jól jöhet a beltéri úszómedencénk adta lehetőségek kihasználása, ami időjárástól függetlenül rendelkezésre áll a vendégeknek és alkalmas vízi torna, vízi vetélkedők, házi úszóversenyek megrendezésére.
 

Squash bajnokság

Rossz időben sem kell elfelejteni a kellemes mozgást, hiszen squash pályánk várja a sportolni, mozogni, versenyezni vágyókat szállodánkban.
 

Teniszverseny

Balatonalmádiban a tenisz már 1896-ban jelen volt, a mai Jókai út sarkán két pálya működött. A tenisszel 1933-ban már a Balaton sportközpontja lett. Ma hat elsőrendű salakos teniszpálya várja a sportolni vágyókat, szállodánktól mindössze pár perc sétára.
 


Outdoor programok:

Borkóstoló és / vagy vacsora

Borkóstoló és / vagy vacsora egy egyedi panorámát kínáló csárdában
 

Vitorlázás

Hagyományos vitorlás élmények a Róza nevű vitorláson, akár 30 fő részére is. Csapatépítésre és egyszerű kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas klasszikus vonalvezetésű vitorlás, balatonfüredi indulással.
Amennyiben Kisebb 10 fős vitorlásokra van igénye, abban az esetben is állunk rendlelkezésére. Fél illetve egész napra is tudunk hajókat biztosítani kapitánnyal együtt.
 

Katamarán vitorlázás (lagoon 380)

Exkluzív hajózási élmény céges rendezvények részére, 11 főig, áprilistól novemberig.
 

Sárkányhajózás

Kijelenthetjük, hogy a sárkányhajózás a legbiztonságosabb és leggyorsabban elsajátítható vízi sport. Erről Magyarország legtapasztaltabb tréning vezető kormányosaink gondoskodnak, akik közül többen, sárkányhajó vb-on, eb-on vettek részt, és sárkányhajó európa-bajnokok és vb helyezettek.
 

Sétahajózás

A Jókai nevű hajó, 100 fős
Amennyiben egy igazi klasszikus hajó érdekelné önt akkor a Jókai az ön hajója. 
A gyönyörűen felújított hajó a régi pompájában várja a hajózni vágyókat akár 100 főig is.

A Balaton nevű hajó, 50 fős
Kisebb csoportoknak kisebb utakra ajánljuk ezt a kicsi, de nagyszerű motoros hajót, amennyiben egy könnyed kis hajókázásra vágynak a magyar tengeren.
 

Golfozás

Próbálta már a golfot? Első látásra nehéznek tűnik, de hamar meg lehet kedvelni. Egy 18 lyukas pályán való játék felér 5 – 6 km gyaloglással a szabad levegőn. A Balaton első 18 lyukú verseny és gyakorló pályáján kipróbálhatja ügyességét. A golfpálya a Balaton felvidéken található, gyönyörű kilátással a Magyar Tengerre.
 

Serpa kalandpark és bob pálya

Különböző nehézségű útvonallal rendelkező 9 méteres magasságban kiépített pályarendszer. Cél a tériszony és a félelem leküzdése a kötél-csúszdán, a vietnami hídon, az indián hídon és a különböző függőleges kapaszkodókon. 2 állásos íjászpálya is a pálya része, ahol 8 és 15m-re helyezkednek el a célpontok.
 

Libegőzés

Mindenkit vár az ország egyetlen négyüléses felvonója a Bakony szívében, az Eplényi sípályán, mindössze 25 km-re Balatonalmáditól. Az ide látogatók libegővel mehetnek fel az Ámos-hegyi kilátóhoz ahonnan tiszta időben akár a Balatonig is csodaszép panoráma nyílik. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek az Ámos-hegyi tanösvényen kísérik körbe.
 

Kerékpártúra

Tekerjen ön is a Balaton körül, pattanjon nyeregbe és látogassa meg a közeli vagy esetleg távolabbi látványosságokat, nevezetességeket. 24 órás ügyeletet és csere kerékpárt is biztosítunk.

Tipp: Túra a Veszprémi Fennsíkon
A, Balatonalmádi-Felsőörs-Lovas-Paloznak-Csopak-Balatonarács-Balatonfüred-Veszprém-Szentkirályszabadja-Balatonalmádi    31km
B, Balatonalmádi-Veszprém-Nemesvámos-Balácapuszta-Veszprémfajsz-Felsőörs-Balatonalmádi    8km

 

Kajak-kenu versengés

Egy újabb lehetőség, hogy a vízen is összemérhessük ügyességünket! Mi sem izgalmasabb, mint kajakba vagy kenuba szállva siklani a vízen. Ezek az események a vízitúrát kedvelő sportemberek és hobbisportolók számára is kellemes időtöltést biztosítanak, kiváló természeti adottságok között.
 

Strandröplabda bajnokság

Zárt, füves strandunkon, kellemes strand röplabda pálya kialakítására van lehetőség, ahol még a szurkolók is kényelmesen elférnek.
A lelkes hajrá közben pedig parti büfénk kínálatából válogatva frissülhetnek kedves sporttársaink.
 

Vízibicikli-verseny a Balatonon

Próbált már vízibiciklivel, élesen kanyarodva, üldözőbe venni valakit a tavon? Mi megadjuk a lehetőséget, hogy ne csak szárazföldön, de vízen is összemérje ügyességét, erejét barátaival, kollégáival, családtagjaival.
 

Kerti sakkverseny

Az első nemzetközi sakkversenyt 1851-ben Londonban rendezték.
Ebben az évben újra London rendezi meg a világjátékokat, de nálunk már most bajnok lehet, ráadásul ennek a logikai játéknak a szabadtéri változatával, melyet strandunkon tudnak használni.
Felfrissülésként pedig rögtön ott a Balaton!
 

Teniszverseny

Balatonalmádiban a tenisz már 1896-ban jelen volt, a mai Jókai út sarkán két pálya működött. A tenisszel 1933-ban már a Balaton sportközpontja lett. Ma hat elsőrendű salakos teniszpálya várja a sportolni vágyókat, szállodánktól mindössze pár perc sétára.