Ramada...

a Balaton másként

KRAJCÁROS NAPOK

Túrázzon, kiránduljon az ország egyik legszebb vidékén, a Balaton partján, és élvezze a fények és színek csodálatos kavalkádját!

Tovább

KRAJCÁROS HÉTKÖZNAPOK

Fedezze fel a környék természeti szépségeit gyalogosan vagy kerékpáron, és mi megajándékozzuk egy frissítő masszázzsal!

Tovább

FELVONULÓK KÉRTÉK!

Ünnepelje nálunk nyugodt semmittevéssel a munka ünnepét, hogy feltöltődve és kipihenten térhessen vissza a mindennapok körforgásába!

Tovább

MÁJUS ELSŐ HOSSZÚ HÉTVÉGÉJE

Lassan közeleg a tavasz, előbújnak az első melengető napsugarak, a természet új színekbe öltözik. Induljunk túrázni, kerekezni a Balaton körül, bobozni, bebarangolni a környék látnivalóit, de szállodánk különös figyelmet fordítunk a családok pihenésére, így a gyermekek szórakoztatására színes programok és animátorok állnak rendelkezésre.Vendégünk a gyermekek kedvence: MÁLNA Együttes

Tovább

RAMADA NYÁRKÖSZÖNTŐ

Pihenjen a Magyar Tengernél, kerülje el a nyári tömeget és forróságot, és élvezze a kellemes nyárelőt a vízparton. Töltekezzen fel a korai napsütéssel, és legyen részese a hangulatos balatoni estéknek!

Tovább

RAMADA PÜNKÖSDI HÉTVÉGE

Előbújnak az első melengető napsugarak, a természet új színekbe öltözik. Szeretettel várjuk Önöket szállodánkba tartalmas programkínálattal, az aktív kikapcsolódásra vágyók pedig gyalogosan vagy kerékpáron felfedezhetik a Balaton és a környék látnivalóit és szépségeit!

Tovább

RAMADA SUMMER LIGHT

Nyaraljon a Magyar Tengernél! Töltsön egy felejthetetlen hetet a Balaton partján, élvezze a hagyományos balatoni hangulatot saját strandunkon!

Tovább

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal, válogasson kedvére ajánlataink között!

Tovább

MASSZÁZSCSOMAGOK

Érezze saját bőrén masszőrjeink csodatevő kezeit, és élje át a kezeléseink nyújtotta testi-lelki harmóniát!

Tovább