Ramada...

a Balaton másként

LAST MINUTE NAPOK A RAMADÁBAN

Akciós márciusi napok a Ramadában, akár 1 éjszaka foglalása esetén is!

Tovább

BALATONI PIHENTETŐ NAPOK

Kapcsolódjon ki Ön a Balaton partján, töltődjön fel a szállodánkban és felejtse el a hétköznapok gondait.

Tovább

SÍELÉS ÉS WELLNESS A BALATON PARTJÁN

A Nordica Síaréna, Eplényben kivilágított sípályákkal várja a síelés szerelmeseit! A síaréna mindössze 25 percnyi távolságra fekszik szállodánktól.

Tovább

RAMADA HÚSVÉT

„Ez a húsvét olyan ünnep, szelek, vizek megperdülnek,Hol a napfény, hol a zápor nyes nagyobb részt a határból.Ez a húsvét olyan ünnep, fák, virágok megzsendülnek,mintha húznák-vonnák őket, oly sebesen, gyorsan nőnek.”/Bíró András: Ez a húsvét/

Tovább

MÁJUS 1. A RAMADÁBAN

Lassan közeleg a tavasz, előbújnak az első melengető napsugarak, a természet új színekbe öltözik. Induljunk túrázni, kerekezni a Balaton körül, bobozni, bebarangolni a környék látnivalóit, de szállodánk különös figyelmet fordít a családok pihenésére is, így a gyermekek szórakoztatására színes programok és animátorok állnak rendelkezésre.

Tovább

RAMADA PÜNKÖSDI HÉTVÉGE

Közeleg a nyár, igazi kiránduló idő várja a természet szerelmeseit. Szállodánk tartalmas programkínálattal készül a pünkösdi hétvégére, az aktív kikapcsolódásra vágyók pedig akár gyalogosan, akár kerékpáron fedezhetik fel a Balaton és a környék látnivalóit és szépségeit!

Tovább

RAMADA BALATONI KIKAPCSOLÓDÁS

Ramada Balaton**** télen-nyáron! Töltsön el egyedülálló panorámával rendelkező szállodánkban pár kellemes napot, évszaktól függetlenül!

Tovább

RAMADA BALATONI NYÁR

Ha nyár, akkor Ramada Balaton! Töltsön el családjával fantasztikus napokat a magyar tenger partján! Szállodánk saját strandja és a környék számos látnivalója, program kínálata minden korosztálynak felejthetetlen nyaralást ígér!

Tovább

6=7 AKCIÓ

6=7 akció egész évben! Töltsön szállodánkban 7 éjszakát, 6 éjszaka árán! Foglalja le Ramada Balatoni Kikapcsolódás csomagunkat 6 éjszakára, a 7. éjszaka szállodánk ajándéka*! 1 hét szállodánkban a Balaton partján és biztosan kipihenten, energiával feltöltődve tér majd haza, próbálja ki!

Tovább

MASSZÁZSCSOMAGOK

Érezze saját bőrén masszőrjeink csodatevő kezeit, és élje át a kezeléseink nyújtotta testi-lelki harmóniát!

Tovább